Om tävlingen

Välkommen till Juristgolfen 2019 – årets mest prestigefyllda tävling!

Blendow Group hälsar dig och dina kollegor varmt välkomna till Juristgolfen 2019 och en fantastisk dag tillsammans med oss den 29 augusti. Vi kan med glädje meddela att årets upplaga av Juristgolfen förläggs till vackra Fågelbro Golf & Country Club på Värmdö. Precis som förra årets uppskattade tävling, så spelar vi i år två olika klasser baserat på handicap.

Fina priser utlovas!
Förutom evig ära och berömmelse, så tävlar du om priser till ett värde av 100 000 kr. Under dagen kommer bland annat researrangören Sunbirdie, med fokus på golfresor, att hålla i en klassisk hole-in-one-tävling (HIO) med ett inte så klassiskt pris. Den som lyckas med HIO vinner en tvåveckors resa till Sydafrika för två personer (värde 19 900:-). I det fall att ingen lyckas med HIO kommer ”closest to HIO” att vinna en weekend till Ona Valle Romano Golf Resort (värde 6 590:-). Alla priser exklusive flyg och transport på plats. Nybörjartur eller flera års erfarenhet, vem vet vad som väger tyngst den 29 augusti?

Information om dagen
På programmet står bussresa från Stockholm city, frukost på Fågelbro Golf & Country Club, tid för uppvärmning och därefter kanonstart. Tävlingen består av en individuell poängbogey, samt en lagtävling där resultaten från poängbogeyn slås samman.

Fågelbro Golf & Country Club administrerar tävlingen. Efter en härlig tävlingsrunda möts vi i klubbhuset för en drink och puttningstävling. Under kvällen bjuder vi på middag med prisutdelning där vi korar årets mästarlag, årets kvinnliga- och årets manliga spelare samt flertalet andra utmärkelser.

Juristgolfen 2018 var fullbokad. Passa därför på att i god tid anmäla dig själv eller hela ditt lag (minst två personer). Först till kvarn gäller.

Varmt välkommen önskar Blendow Group!

 

En anmälan till Juristgolfen 2019 är bindande och avgiften återbetalas ej vid förhinder. Vid förhinder kan däremot den bokade platsen övertas av en kollega.

 

 

 

Boka din plats till juristgolfen@blendow.se