Om tävlingen

Välkommen till Juristgolfen 2019 – årets mest prestigefyllda tävling!

Blendow Group hälsar dig och dina kollegor varmt välkomna till Juristgolfen 2019 och en fantastisk dag tillsammans med oss den 29 augusti. Vi kan med glädje meddela att årets upplaga av Juristgolfen förläggs till vackra Fågelbro Golf & Country Club på Värmdö. Precis som förra årets uppskattade tävling, så spelar vi i år två olika klasser baserat på handicap. Förutom evig ära och berömmelse, så tävlar du om priser till ett värde av 100 000 kr.

På programmet står bussresa från Stockholm city, frukost på Fågelbro Golf & Country Club, tid för uppvärmning och därefter kanonstart. Tävlingen består av en individuell poängbogey, samt en lagtävling där resultaten från poängbogeyn slås samman.

Fågelbro Golf & Country Club administrerar tävlingen. Efter en härlig tävlingsrunda möts vi i klubbhuset för en drink och puttningstävling. Under kvällen bjuder vi på middag med prisutdelning där vi korar årets mästarlag, årets kvinnliga- och årets manliga spelare samt flertalet andra utmärkelser.

Juristgolfen 2018 var fullbokad. Passa därför på att i god tid anmäla dig själv eller hela ditt lag (minst två personer). Först till kvarn gäller.

Varmt välkommen önskar Blendow Group!

 

 

 

Boka din plats till anmalan@juristgolfen.se